Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
Selamat Malam :)
Tuesday, December 25, 2012 | 7:28 AM | 0 comments
Ehehehehhe , haiiii :) aku taktahu kenapa mengapa dan apa apa sebab sekarang aku suka update blog! Maybe sebab semangat guna pc sendiri!HAHAHAH angkuh nye akuuu -_- takde lah , aku sekarang tengah bosan and taktahu bende nak buat :b haaaa! esok aku keluarrr. Ingat dapatlah keluar dengan anys, tapi takk :( ayah dia takbagi dia keluar..... hmmm aku biasa lah, bila dia dah taboleh keluar aku pon malas lah nak keluar.... tapi faradiena the gedik girls nak jugak keluar. aku gerak je lah, sebab dia dah 3 hari dekat rumah aku, kesian pulak dia nanti kan. lama tunggu, last last takjadiii. kesian kan . biasaalah i memang baik gituuuuu~ HAHAHAHAHAH esok dia kata nak carik beg trible dia, aku pon ikot je lah sebab aku pon nak beli barang sekolah aku. Nak beli barang dengan ayah, tapi ayah macam busy and penat lately ni. kesian ayah ;) aku sebagai anak yang baik ni takmo la kacau dia kan -______- harap esok smue berjalan dengan lancar dan selamat semuanyaaaaaaaaaaaaaaa :) taklama je lagi nak masuk sekolah dah, hmmmmmmmm. Kalau aku dapat massok mrsm habislah tkdpt jumpe membe aku yang dekat convent and gonna miss them ;( takpelah aku pon nak capai cita cita aku , tksalah kalau bersusah sikit kan ;) aku memang nak duduk asrama tapi takde lah sampai nak masok mrsm tu......tapi nak buat cane en, ayah dah suruh abah tolong apply kan... macam berat sikit nak gerak sana sebab ye lah, budak mrsm kan pandai pandai....aku ni ape adeee~ tapiiiii tkpeee, aku akan try mula dari bawah and try ubah diri aku supaya jadi orang dan anak yang baikkk lagi berjasaaaa. wwwaaaaaahhh! bukan main ayat ni haaaaa~ HAHHAHAHHAHA tapi kalau dapat mrsm and dapat aliran yang aku tkminat, aku taknak pergiii. aku memang dah cakap mcm tu dekat ayah. Kalau dekat convent dapat course account aku ingat nak stay situu jeee :) aku memang nak amik account sebab math je yang aku strong sikit. nak amik science memang tak la woi! science pon aku tkminatttt...... so wait and see lah weither dapat ke tak mrsm tu :) and bye guys! go to go and wanna sleep... bye xoxo....wahhh xoxo haaaaa! gedikkkk! HAHAAHHA bye assalamualaikum :)

Monday, December 24, 2012 | 11:39 PM | 0 comments
Hai. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. hehehehehehehehehhehehehe bosan la dohh.  esok keluar dengan my buddyzzz! heheeh tk sabar la do! tapi best ke? *soalan bodoh* confirm la best! dengan anys and eca! mane pernah tak best keluar dengan diorang! taksabar la doh~ tapi harap esok tkde lah makhluk yang akan meng-spoilkan mood kitaorang. hehhehehehehehehhe bosan lah heheheheheehhe. bangang nyeeeeee~ HAHAHAHA mood macam nak masok kan gambar, tp gambar takbanyak~ ape ape laaahhh, asal masok kan dah la en~ HAHAHAHAHAHAHAHA jap..................


 

SUNWAY LAGOON
Thursday, December 20, 2012 | 8:11 AM | 0 comments
YESSSSSSSS! 20120212. Tarikh yang sangat lawa dan aku ada pengalaman yang sangat indah with my beloved cousin! She;s such a pretty girl witrh messy hair, faradiena natasya~ HAHAHAHHAHA  sumpah happy gila hari ni wehhh! Pergi lagoon dengan dia. Mula mula memang taktahu nak naik smua mcm mane. Tapi nasib baik lah ayam tu ingat lagi masa first time kitorang gerak sanaaaaaaa. Tapi ade lah lupe lupe sikit :3 Dan berkat mulut aku yang sangat rajin bertanyaaaaa, alhamdulillah selamat sampai sana tepat pada masaaa!

Act pergi sana tiga orang but lagi sekor buat prangaiii~ malas mention dia dalam nii, hehehehehehehhe -_- tapi dh tersebut sikit pulak nii. HAHAHAHAHHAHAHA time mula mula sampai beli ticket smua bagai. Inagt dapat ah promotion ticket tu, tapiii hmmmmmmm hampehhhh! AHAHAHAH dah tkdpt tu beli je lah ticket mahal tuuuu. mahak pon mahal lah woiiii asal enjoyy! banyak bende kitorang main dalam tuu. paling gempak, for the first time aku naik bende alah yang pusing pusing mcm jam tu , aku tktau ape entah nama diaaaaaa. naik tu sumpah menakutkan! tapiiii best bila dah turun :3 but the best thing there, ramai mat handsome! mata ni naik rabak asyik mengusya mereke mereke tuuu~ HAHAHHAHAHHA

Lepas naik tu main roletr coster! itu sngat best walaupon naik time gerimis. mula takot ah sebab mane tahu terstuck pulak dekat tengah tengah tu ke kan, sape yang tahuuuu, heheheehhheee, best gila wehhhh! suka gilaaaaaaaaaa naikkkkkk tuuuuu! habis tu smue mandi mandi , main semua yang ade dekat situ then balikkk. sbelom balik sperti biasa kami yang 'ratu potret' akan meneruskan agenda kami iaituu bergambar! ngegeggehehe tkbanyk pon , ade la d.m 60 gamba :3 hehehhehehe, penat bersnapping , balikkk lahh kamiiiiiiiiiiiiiiiiiii........... soo habis lah ceritaaa iniii..............................................

haii :)
| 7:55 AM | 0 comments
Heyyyy guysssssssssssss :* Assalamualaikum assalamualaikum :) hehehe aku dah lama tkupdate blog niii. heheheheh . Aku dah lama habis pmr tapii semalam baru dapat result. Hehehehehhe alhamdulillah result aku okay . Ayah and ibu pon happy even result aku tkbrapeee. Hmmmm tkpelah as long as parents aku happy aku pon happy jugak. Sory ibu and ayah tu je yang mampu adik buat. Hehehehehehehehhehehehe , and thanks for the present kay :* realy realy realy appriciate it :) Anys and member toingtoing ku dapat result yang bagosss jugakkkk. Tahniah guysssssssssssssss :*



kakak ;(
Monday, September 17, 2012 | 11:19 PM | 0 comments
Haaaaaaaaaa ;( kakak nak masok U dahhhhhh! bapak sedih je siottttttt. aku duduk rumah sorang leeeeee gamaknyeee ;( wowowowowowowowo! gedik siel ~ hahah

bila ade dekat rumah, always fighting fighting! bila tkde sebok mengade ngade nak rindu bagai bagai . Manusia manusia , apakah ini? Hahahhaha bukan ape doh , selalu kau ade dekat rumah ade jugak lah teman untuk aku share story , lepas ni sape lagi nak denga story about my pakwe and everything? Haaaasssssss sad!

alahai mcam kau tkbalik pulak kann :3 hihi , aku pon boleh ape tgok kau . bukan jauhhh , upm je pongggg :* hahh , ape ape je lah! most important , you must know iloveyou babeeeee! study elok elok yaaass!





perangai macam sial ~
Friday, September 7, 2012 | 11:35 PM | 0 comments
Hai. see my title.HAHAHAHAHAH . sekarang ni aku tktahu apesal smue perangai adikberadik ayah aku mcm sial! aku tkphm apelah yg diorang tkpuas hati dgn ayah.like seriously, ayah tkpermah buat ape pon dkt diorang.Bodohlaaaaaaa!

Saturday, June 30, 2012 | 9:40 AM | 0 comments
haihaiiiiii  :D rindu gila nak update blog niiii  , hihi  :3 lame jugak kan aku tak updateee  , cehh ~ padahal -___- haaaaaaa  , korang kenal tak itu abang handsome diatas ? :D hahha  , handsome bukan diaa  ? dia dah nak belajar dahh doeee  . tkde lah abang handsome 
amik aku balik sekolah laggiiiii  . HAHAHAHAHAH  !aku post pasal dia ni pon bukan sebab gatal or what , just sebagai tande menghargai jasa dan baik dia yang dah sekian lame memnetap dirumah aku dah memgambil akuuuuu  , cehhh! ayat tkboleh blaaa bhaiiiiii  :3

ramai pulak cousin aku yang dah nak pergi belajarrrr  , aiyoyooooooo  -,- memang tinggal aku je lah dekat rumahh niiiii  . hoooooo  , selamat menjalani masa belajar balik brooooo ! jadi budak sekolah balik lah kauuu  . HAHAHAHAHAHAH! ni up sikit laa , masok kolej kannn  , terimalah azab bangon pagiiiiiiiii bradeer  :D

aigoooooooo  , dah la tuuu  . malas pulak dah nak update update bebagaii niiii  , malam sudahhh  , SELAMAT MALAM BHAAAA  ! ASSALAMUALAIKUM ;)


Old things