Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
suke hati kami :)
Friday, July 22, 2011 | 4:35 AM | 0 comments
hello guys . kali ni nk post pasal SUKE HATI' . ok . aku rase . mesti korang smue dah tau kan ape point aku kali nih . hah . suke hati lah ape yg aku or lebih detail lagi semua org nk buad ape . hello .bnde tuh tak de kne mngene dgn korg kn . haiyo . tolong lah . tak payah nak iri hati sangad . hoh . lagy satu . kalau aku nk type ape yg aku syuke . bnde tu tak de kne mngene dgn kau .  aku nk spell HOHO ke HOKHOK ke . bnde tuh tak mnyusahkn kau pon kn . so . plis tak payah nak semaksemak nk betolkn spelling aku or watever . and one moreting . tak payah la nk aja aku . aku dah ade ramai cikgu yg boleh aja aku . OK ? ohh . aku tau kau tak faham kn . hmm . better tak payah faham lah weyh . dah . aku nk ckp nih je lah . HOHO ! .


           JANGAN SUKA JAGE TEPI KAIN ORANG . KAIN AWAK TUH TERBELAH . PERGI JAHIT .
                                      OK ? byebye :')


Old things | New things