Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
baju rayaaaa :)
Friday, August 19, 2011 | 9:40 AM | 0 comments
hey rakyat bloggg . haha . i dont know why aku rajin nak update blog sekarang . hoho . rajin lah sangat kan . hAHA . okkk . sekarang aku nak cerita pasal baju raya . haha .

kauorang dah beli ? aku dahhh . haha . macam iklan carefree lah pulak . hahah . kesah ape kan ? haha . taun ni aku n family pakai wane coklettt :) awww . sukeeee <3 . hoho . apesal aku cacat tetbe pulak nih . haha . WHATEVER ! hoho . okkk . sambung balik . kauorang pakai colour ape ? come la share kat blog akuu . hiii :) aku tak kesah . aku kan gilaa kadang-kadang . haha . (apekenemengene ?) HEEE . apeapelah ok :D

eee . bile dah cakap pasal baju raye nih rase tak saba la pulak nak rayaaaa . hoho . puase pon tak habis dah sebok nak rayaa . hah . tuh la budak-budak kan ? hahahahahha .aku raye nih tak tau lah berape pasang baju yang aku beli . hoho . aku and TOINGTOING plane nak raya together . tapi tak set time lagy.. hoho . harap-harap jadi lah kan . im hoping right now :)

hoho . okkk , tak payah nak bedrama lah , , menggedik la pulak . haha . apeape lah :3 otak aku adak serabot sekarang nih . tuh yang biol terpamerrr . haha . okkkk :) baiiiiiii <3


Old things | New things