Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
hang out .
Tuesday, August 2, 2011 | 6:39 AM | 0 comments
hollalalalalalala . asalamualaikum guys . heee . jwb lah . mengade ! hahah . hey korang dah lame kn aku tak update . alah byase lah . budak sekolah kn . hahaha . entry kali nk aku nk ckp pasal outing aku n anyss + danish . hee . firstime bwk budak kecik klua . haha . best la jugak . kitorg pegy ary ahad lepas . aku rase belom telambat lagy kn untuk aku cerita . haha . lambat tak lambat lah kn .

aku nk cerita aku punye suke . okayh . hhaha  aku pegy alamanda naik kerete avanza . haha *kecoh siot . haha . aku sampai jeh teros carik anyss . sbelom aku jumpe anyss aku jumpe kakak dye dulu . agak tegese-gese lah dye . aku tak tau apesal . hahaa . bya lah . then aku pegy kt anyss yg tgh baya makanan . haha . bya lah . ok . then lps anyss da bg mknn tuh dkt akak dye punye kwn kitorang pon merayau sekitar alamanda . hoho . best . sbelom tgok wayang ktorg pegy main token . hohoh . lps tuh aku ade terjumpe seorg makhluk yg gelap lgy tinggii . nk tau sape ? tk pyh la . bkn kau knl kan . hihi . duit aku byk habis dkt token sbb danish . DANISH ? alah . dye tuh adek sedare aku . hoho . tp . gigi dye , awwww . lawoooo :) hoho

hoho . lps abes main token pegy karokey . menyanyi . holalaalalal  . best gile lah . untuk pengetahuan semua . danish pandai nyanyi . lagu yg aku tak tau dye tau . hhohoh . n suare dye lgy sedap dari aku .. betol kan anyss ? holalala . geram la siot :|

abes karoke pegy tgok wayang . holalalala . superb habis la cite yg aku tgok tuh . nk tau ape ? MR POPER'S PEGUIN . hoho . tau tak cerita tuh ? tak tau ? beter pegy start enjin sekarang n pegy mall manemane tmph tiket wyg cerita tuh . sumpah best siot . nk tau tak tragedi yg berlaku semase di dlm wayang ? hoho . tak pyh tau la . kesian  org tuh . tp nk bg hint siked . diorang buat ... eyh . tak de ape lah .hoho . aku n anyss yg tau . hoho . kn anysss ?

abes tgok wayang pegy merayau lagy . sbb tak de bnde nk buat kn . haaaa . then pegy kedai cd . alah . bile dah msok tmpt cd bawak budak mcm danish tuh . tau-tau la ape yg dorg nk kn . dye boleh mintak cd power rangers dye dkt aku . klau 10rm tak ksah la kn . ni 39.90 . holalalal . aku dah tak byk duit time tuh kn . holaaa . byase la tuh . budak kecik .heee .

abes jeh tgok cd tuh smue . ktorg masok kedai speeedy . speedy ? speedy tuh kedai cd lah . klua dri speedy . ktorg pegy kedai cd lagy . hoho . byk kedai cd ktorg msok . hoho . bkn beli pon . tgok je . hahaha. lps dah bosan tuh . klua jlnjln kt lua alamanda . hmm . lps dah jlnjln tuh . masok alamnda balik . tepat pukul 5 ptg . aku klua dari alamanda sbb ayah aku nk ambik dah . sementara menunggu tuh . duduk dkt bangku yg belakang dye ade pokok bluh . hoho . nk tau tau ? danish bile bntai dye  ckp . *akak tau tak . selalunya kn dekat pokok buluh ni ade pocong .* hohoh . mulemule aku tk pecaye . tp aku tgok muke dye confident jeh . aku bya kn je lh . hahahah lwk lah siot .

then . ayah aku pon sampai . anyss dye tgal lah seorg diri dkt alamada tuh . hoho . kesian pulak . tp nk buat mcm mne kn . heee . ok dah . aku dah balik . anyss pon dah merayau . tamat lah cerita aku psal alamanda . hahah . overall . hari ahad tuh mg hapening . awesome day . hoho . even kelua 3 org . aku ttp happy . kami tak pegy kenduri pung . kami juga tak balik kampung . hohohoihoo . mesti pelik kn ? hehe . tak pyh tau ok :) byebye (",)


Old things | New things