Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
p u a s a :)
Tuesday, August 2, 2011 | 7:43 AM | 2 comments
hey guys . ni lah post aku yg kedua untuk hari ini . bkn ape . aku post ni pon sebab bosan like hell . haha . ok . sekarang ni aku nk ckp psal puase . sbb aku tgok da byk post dekat mnemne laman sosial tak kesah la blog ke facebook ke myspace n lainlain smue post nk pasal puase . haha . standed lah kn . bulan puase.

bulan puase ni setan semua kene ikat bukan . hoh . alhamdulillah tak de setan . haha . aku sebenarnya tak tau nk ckp ape . ok . puase itu ape ? anda tahu ? aku tahu . haha .tanye sendiri . jawap pon sendiri . holala . tak kesah la kn . haha . untuk dua hari ni aku PUASA . macam mane pula dgn kau org ? haha . tak kesah la kn . bkn nk tau sgt pon kn . sbb nnt bile aku tnye kau orng ckp aku ni bajet lah . ape lah . hoho . wa siket tak kesa act . :) hhaahaha . ok byebye . haaa ? aku sakai ? ohh . mg , penyataan tuh mg tak boleh nk dinafikan . haha . ok :) byebye :D


Old things | New things