Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
SELAMAT HARI RAYA :D
Tuesday, August 30, 2011 | 6:44 AM | 1 comments
heyy guyssss :) happy deepavaliii :D bhahah . selamat hari raya semua :) sorry kalau ada sakitkan jiwaa kauorang smua kayy . seriously langsong tak de niat nak sakitkan jiwa kauorang :)) haha . baik kan aku ? haha . perasaaannnnn ! ahahah . raya taun ni . awwww <3 sumpah syok habiss :) cousin-cousin aku smua balik sini . ihhiii . kalau dah ramai yang dtg sure la kecoh habis rumah kan . haha . tapi . seriously . meriah gilaaaa . haha . orang lain sebok masak , aku and cousin aku sebok merempit naik basikal ! hahaha . sumpah ! syok gilaaa !

malam sebelom raya tu :* uuuu . syok gilaaaa . main merconnn dgn budak-budak . haha . childish kan aku ? haha . sumpah ! aku tak kesah langsong kau cakap aku mcm tuh . hahah . time sebok main mercon kene panggil pulak sebab kene takbirrr . ahhh . nak taknak masok je la kan . haha . tapiiiii ..... bestttttt :D haha . kau ada ? tak deeeee :P hahah . kejappp . kauorang raya kat mana ? aku raya kat rumah je . hoho . even raya kat srumah sendiriiii . perghhhh . GEMPAK babe <3 hahaha . bukan nak kecoh la . tapiiiii kenyataannn :D hohoh

selamat hari raya againnnn  :) aku tau aku banyak buat salah kat kauorang :) even aku tak kenal kauorang :) hahaha . okkk :D soryy banyak - banyak kayy . seriesly . aku nak mintak maaf gila-gila . biasalah manusia kan . banyak buat salah . tak ada yang sempurna . *agaksadisdisitu hahaahhahaah . sory kayyy :) ok baiii . nak sambong main mercon balikkkk :) hoho . HAPPY EID AGAIN :) MAAF ZAHIR DAN BATINNN <3



Old things | New things