Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
happening ;)
Saturday, September 10, 2011 | 8:15 PM | 1 comments
hey der readers ! haha . sory sebab dah lama tak update ;) haha . aku cakap mcm ni , ada ke orang yang baca blog aku ? hahah . apa-apa je lah . sumpah tak kesah langsong :) haha . okk . kali ni aku nak cerita pasal openhouse :) haha . kali ni sumpah awesome gila nak mati apegi openhouse rumah buddies aku <3 <3 yang paling aku sukaaaa . DAPAT DUIT RAYAAAAA ! haha . itulah salah satu tujuan utama aku pergi raya rumah orang ! hahah . baik kan saya ? baikkkk kan ? haha . kayy . aku suka gila time pegi rumah dorang smua . dah la JALANKAKIII ! haha . tu pon best ? ahh . suka hati aku ~ haha .

firstly kitaorang pegy rumah syaq sebab kene BERKUMPUL kat situuuu ~ haha . untuk pengetahuan yang pegi AKU (AGUMONE) , afiq , aisyah , syaq , sally , liyana and aina je yang pergi beraya bersama-samaaaa ! hahah. even pegy dengan diorang sumpah best tahap kingkong nak mati ! haah . kayyy . sambong balik ! lepas smua dah dtg , kitorang tros grak rumah afiqqq . habis smue tuh pergi rumah syaqq pulakk ~ . lepas mkn-mkn-mkn n mkn . kitaorang pergi rumah puan intan ! time nak gerak tuh dandan pulak dia nak hujan . errr . HAMPEH ! hah . then mak afiq call dia ckp sia nak bwk pegy rumha cikgu tulah . hahah . naik kereta tuh dah mcm sadinnnn ! haha . act kereta tuh mg besa . tapi bayangkan kitaorang yang ramai ni kan . haha . cuba bayangkan !

hah . lepas dah sampai rumah cikgu tuh . lepak-lepak and lepak kat rumah cikgu . then gerak pegy rumah sally ! errrr ==' smpah jaoh gila babeng ! dah la hujan ! bayangkan lah . nak tau tak . time tuh jugak la ramai orang buat kendurii ~ errr . malu la siotttt ~ dah hujan . dengan bawak payung sambil bejalan . ahhh . sumpah dah macam pelarian ! hahaha . tapi tak kesah . asal kitaorang bahagia ! hahah . jalan punya jalan sampai jugak rumha sally :D masok dalam rumah dye makan-makan n teros bla . haha . BEST ! DAPATDUITRAYAAAA ~ hahah . ingat nak lepak kat playground tapi sally kata ayah dia nak anta balik . time tuh jugak tengah hujan . ahh . naik je lah kan . sampai rumha syaq kakak aku amekk .,  and .. berakhirlah cerita aku pada hari itu . hahaahahah :)



Old things | New things