Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
Thursday, September 29, 2011 | 7:43 PM | 1 comments
heyyy guyss :) rindu gila kot kat blog aku nih . hohaa . da lama gila nak mati aku tak udate blog kan . haha . aku busy lahhhh :DD haha . style tak alasan aku ? style bukan . okay cukup . jangan nak cemburu butaa ! haha . act aku tak tau nak update ape kat blog nih . aku nak tuka bb aku lah . nampak clumsy gila kan blog aku macam nih . haha . aku tau tuuu . korang tau tak apa jadi kat aku semalam . hahah . aku kene denda bediri di luar kelas kerana begitu banyak bermainnnn ! haha . budak baik kan . sentiasa lah macam nih . kotang ada ? tak ada kan ? haha . jangan jeloussss :P aku tak tau nak cakap apa lagi dahhh . ahhh . dah sampaiii . aku dah nak exam akhir tahun lahhh . sumpah goyyy . setelah diperli oleh cikguu  aku berasa begitu terhinaaaa ! cehhhh . bapak hang lah terhinaaaa . mana adelahhh . aku rasa aku dah banyak gila nak mati main-main . aku tak nak result aku terukkk sogan dennnn ~ haha . ahhhh . lagi nbak cakap apa ? aku kebuntuannn :D hahah . ok dahhh . no idea dah nak cakap apa . L E P U ? yesss . itulah keadaan aku sekrang . hohaaaa . baiiiiii :*



Old things | New things