Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
><'
Thursday, October 13, 2011 | 7:18 AM | 0 comments
Hei . Amacam ? Okay ? Haha . Ape-ape je ah kay . Entry kali ni aku nak cakap pasal hari ni . Haha . Aku cakap apa ni ? Hiha . Watever ~ aku sumpah polak gila dengan orang yang aku dah buat baik . Dya balas dengan perangai taik yang cibai lagi tak guna . Ahh . Betol apa ckp cikgu buad baik bepada-pada . Buat jahat mesti selalu . Haha . Betol tak ? Suka hati aku buat peribahasa sendiri . Act aku polak g├Čla kot . Sumpah Aku tak kesah kalau dya tak balas apa yang aku dah tolong dya . Tapi please . Tak payah tunjuk perangai siot tu depan aku . Menyampah la sial . Ah . Tak guna gila doh . Eee . Rasa nak sepak je doh . Haha . Tak habis-habis dengan pekataam doh aku . Bak kata hafiz . Doh-doh . Lama-lama jadi bodoh aku baca . Haha . Sakai kan aku ? Pegy mati . Sakai tak sakai . Hidup aku tak de sapa boleh control . Hohaa . Dah la tu . Malas tiba-tiba melanda ~ lalala . Boii :) eh . Sebelum tu maafkan aku jika ada salah type or everything . Maklumlah aku manusia yang lemah . CEHHH ! Haha . Boii ~


Old things | New things