Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
:) :* :D
Wednesday, October 5, 2011 | 1:37 AM | 0 comments
heyhoiiiii . entry kali ni . aku tak tau nak cakap apa . ahhh . bosan kotttt . cuti 3 hari . ohhhh . sungguh membosankann . ahhhh . yesssss . memangg bosannn . haha . nampak kan apa yang kat atas tu . haha . YAAAA ! aku tau tu . aurat aku memang terbukaaa ! ahhh . tak de kene mengene pon dengan kau . bukan kau yang tanggung dosa aku kan . KUBUR MASING-MASING DE  . act bukan nak mengutuk or what . disebabkan ada yang KAKI STALKERR . tuh yang aku cakap macam ni . hohaaa . dah malas nak cakap pasal sesapa . sambung balik ..

korang nampak tak gamba yang first skali sebelah kiri . comel kan budak tu :DD heeee . bukan yang besa tuh . yang kecik tu lahhhh :DD heeeee ~ comel bukan diaaa . haha . tapi dia memiliki gigi yang agak awesomeee . kan ANYSSSSS :) act dia adik sepupu akuuuu :) dia agak handsome sekarang ! ahahah . gedik lah siotttt . apesal ni ? ahhhhh . ntahhhhh -_______- eyhh . kau sakit mata tengok gamba tu ? alahaii . nak eyemo ? nanti aku bagii +___+ kalau kau rasa tak suka nak tengok anda terlalu dialu-alukan untuk tidak menjengah ke blog ini ~ hahahaha . style tak ayat ?

aku post gamba ni bukan sebab nak menayang aurat akuuuuu . jadiii . si dia tuh tak payah nak buang air liur mengutukkk pasal akuuu :))) okayyyyy ? haha . whateverrr . cukup cakap pasal diaaaa :) apa aku nak cakap tadiii . ahhh . okayyy . dah lupaaa . kay dah . baiiii :)))))))))))))))


aku tak carik pasal dengan kau . kau pon tak payah nak semakkan diri kau cari pasal dengan akuuuuu . DEAL ? KUBUR MASING-MASING SAYANGGG ;)




Old things | New things