Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
Wednesday, October 5, 2011 | 7:59 AM | 0 comments
heyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;) apamacam ? sehad ? hii <3 pelik kan . sekarang ni aku asyik post something and mesti ada gamba . hahaha . suka hati mak wa la nak letak apa dalam post wa ~ haha  . lu susah ke apa ? holaaaaa ~ bosan nih . YAAAA ! bosan tahap max . aku dah studyy ! haha  bajett . study 10 minit online 1 jam . amacam ? style tak ? contohilah aku ~ hahahaha . rasa nak kene sepak dengan bapak hang buad lah macam aku . :DD

like seriously . memang bosan tahap anjing dah ni . demi mengisi masa yang agak kebosanan ni aku menghabiskan masa dengan mengEDIT gamba . cehhh ! gelabah je ayat ! hohaaa . suke hati den la kan . ekau susah ? alaaaaa . kesiann naaa . dahdahhh . malas cerita pasal kau . buang masa ! tau tak . buang masa tu apa ? tak tau ? pegy search dekat google translet . hahah

gamba yang dekat atast tu act tak de kene mengene langsong dengan post aku yang ni . saja nak menayang ! haha . cuti tiga hari ni memang bosan . tak ada buad apa langsongg . nak kata aku tak study aku dah study . #konon . nak kata aku tak main . aku dah main . buttt . ntah . tak tau apehalll . cerita yang dekat tv dah puas aku tengokk . bosan gila kottt . tak de aktiviti nak buad . nak gadoh . tak de budak pulakk . hohaaa . bajet kuat je aku ni kan ? ahh . pegy matiii .

dahdahdah . stopstopstopp . bosanbosanbosan . ayadayadayad . ahh ? ayad ? apekah ? siapakah ? ahh . tak de apeee . dahhhh . boiboiiiii <# <#


Old things | New things