Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
A M I R A H N A Z I F A
Saturday, October 1, 2011 | 5:54 AM | 0 comments
hellohello :) aku begitu bangge kerana dapat mengupdate blog sebegitu kerap sekarang ini :) haha . okay dah . hee ~ korang tau tak nama sapa kat ats tu ? heee ~ tu nama aku :) ahh . tak suka ? ohh . kayy . saya tak batak pon nak suruh awak suka nama saya :) haha . act aku tak tau nak post apa kali ni , baik aku cerita pasal aku kan :) haha . yeahh . this the right time <3 <3 . haha . nama penuh aku AMIRAH NAZIFA BINTI NORAZWAN :) cita-cita aku nak jadi pegawai bank + akauntan lagi mahu menjadi peguam . haha . banyak kan aku punya cita-cita . haha . its up to me :) tiada kene mengene dengan anda . betol kan ? haha . maaf . bahasa saya memang begini . jangan terasa :DD ahhh . okay . perasan tak gamba apa kat situ ? ahh , yess . gamba tu memang ada kene mengene dengan aku . heee . kalau nak tau tu lah hobi aku . MENJERIT .DENGAN menggunakan suara aku yang kuad ni :)) heee ~ kadang-kadang memang ramai yang polak dengan aku . eyhh . bukan kadang-kadang . SELALU :))) haha . tak kesah la kan . bagi yang kenal dengan aku memang dorang dah paham aku kan . bagi yang tak pahm ... paham-paham kan lah kayy :)) hope korang tak maki hamun aku :))) eyhh . nak maki pon tak pe . ape . ingat aku tak boleh nak maki balik ? haha . maaff . aku tak baik manaaaa :) holaaaaa . aku ada ramai buddiesss  :) diaorang sekolah CONVENT :) heeee ~ yang paling aku sayangggggggg . ANYSS TOINGTOINGG :) dia memang superb . wa sayang diaaaa :) ihihhhhh :D kadang-kadang memang selalu gadohh . ala . standed latuhh . gadoh manjaaaaa :) hihaaa :) kayy . dahhh . nak sampai penutup dah aku punya karangan ni . overall aku sayang diri akuuu :))))))))))) kay dahh . boiiiiboiiii <# <#








Old things | New things