Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
Selamat Malam :)
Tuesday, December 25, 2012 | 7:28 AM | 0 comments
Ehehehehhe , haiiii :) aku taktahu kenapa mengapa dan apa apa sebab sekarang aku suka update blog! Maybe sebab semangat guna pc sendiri!HAHAHAH angkuh nye akuuu -_- takde lah , aku sekarang tengah bosan and taktahu bende nak buat :b haaaa! esok aku keluarrr. Ingat dapatlah keluar dengan anys, tapi takk :( ayah dia takbagi dia keluar..... hmmm aku biasa lah, bila dia dah taboleh keluar aku pon malas lah nak keluar.... tapi faradiena the gedik girls nak jugak keluar. aku gerak je lah, sebab dia dah 3 hari dekat rumah aku, kesian pulak dia nanti kan. lama tunggu, last last takjadiii. kesian kan . biasaalah i memang baik gituuuuu~ HAHAHAHAHAH esok dia kata nak carik beg trible dia, aku pon ikot je lah sebab aku pon nak beli barang sekolah aku. Nak beli barang dengan ayah, tapi ayah macam busy and penat lately ni. kesian ayah ;) aku sebagai anak yang baik ni takmo la kacau dia kan -______- harap esok smue berjalan dengan lancar dan selamat semuanyaaaaaaaaaaaaaaa :) taklama je lagi nak masuk sekolah dah, hmmmmmmmm. Kalau aku dapat massok mrsm habislah tkdpt jumpe membe aku yang dekat convent and gonna miss them ;( takpelah aku pon nak capai cita cita aku , tksalah kalau bersusah sikit kan ;) aku memang nak duduk asrama tapi takde lah sampai nak masok mrsm tu......tapi nak buat cane en, ayah dah suruh abah tolong apply kan... macam berat sikit nak gerak sana sebab ye lah, budak mrsm kan pandai pandai....aku ni ape adeee~ tapiiiii tkpeee, aku akan try mula dari bawah and try ubah diri aku supaya jadi orang dan anak yang baikkk lagi berjasaaaa. wwwaaaaaahhh! bukan main ayat ni haaaaa~ HAHHAHAHHAHA tapi kalau dapat mrsm and dapat aliran yang aku tkminat, aku taknak pergiii. aku memang dah cakap mcm tu dekat ayah. Kalau dekat convent dapat course account aku ingat nak stay situu jeee :) aku memang nak amik account sebab math je yang aku strong sikit. nak amik science memang tak la woi! science pon aku tkminatttt...... so wait and see lah weither dapat ke tak mrsm tu :) and bye guys! go to go and wanna sleep... bye xoxo....wahhh xoxo haaaaa! gedikkkk! HAHAAHHA bye assalamualaikum :)


Old things