Royal Black
hey guys.
*do follow my blogs , thank you :* *



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
SUNWAY LAGOON
Thursday, December 20, 2012 | 8:11 AM | 0 comments
YESSSSSSSS! 20120212. Tarikh yang sangat lawa dan aku ada pengalaman yang sangat indah with my beloved cousin! She;s such a pretty girl witrh messy hair, faradiena natasya~ HAHAHAHHAHA  sumpah happy gila hari ni wehhh! Pergi lagoon dengan dia. Mula mula memang taktahu nak naik smua mcm mane. Tapi nasib baik lah ayam tu ingat lagi masa first time kitorang gerak sanaaaaaaa. Tapi ade lah lupe lupe sikit :3 Dan berkat mulut aku yang sangat rajin bertanyaaaaa, alhamdulillah selamat sampai sana tepat pada masaaa!

Act pergi sana tiga orang but lagi sekor buat prangaiii~ malas mention dia dalam nii, hehehehehehehhe -_- tapi dh tersebut sikit pulak nii. HAHAHAHAHHAHAHA time mula mula sampai beli ticket smua bagai. Inagt dapat ah promotion ticket tu, tapiii hmmmmmmm hampehhhh! AHAHAHAH dah tkdpt tu beli je lah ticket mahal tuuuu. mahak pon mahal lah woiiii asal enjoyy! banyak bende kitorang main dalam tuu. paling gempak, for the first time aku naik bende alah yang pusing pusing mcm jam tu , aku tktau ape entah nama diaaaaaa. naik tu sumpah menakutkan! tapiiii best bila dah turun :3 but the best thing there, ramai mat handsome! mata ni naik rabak asyik mengusya mereke mereke tuuu~ HAHAHHAHAHHA

Lepas naik tu main roletr coster! itu sngat best walaupon naik time gerimis. mula takot ah sebab mane tahu terstuck pulak dekat tengah tengah tu ke kan, sape yang tahuuuu, heheheehhheee, best gila wehhhh! suka gilaaaaaaaaaa naikkkkkk tuuuuu! habis tu smue mandi mandi , main semua yang ade dekat situ then balikkk. sbelom balik sperti biasa kami yang 'ratu potret' akan meneruskan agenda kami iaituu bergambar! ngegeggehehe tkbanyk pon , ade la d.m 60 gamba :3 hehehhehehe, penat bersnapping , balikkk lahh kamiiiiiiiiiiiiiiiiiii........... soo habis lah ceritaaa iniii..............................................


Old things | New things